Piet Hellemans
Piet HellemansDierenarts & Veterinair Consultant
Piet is te boeken als spreker, voor presentaties, als dagvoorzitter en voor product promotie (offline en online). Het is tevens mogelijkheid om op de piethellemans.nl website te adverteren. Neem voor meer informatie en de prijzen contact op via info@piethellemans.nl of bel met 06 – 12 15 21 65.

Foto’s: met dank aan Levin den Boer fotografie.

Wie is Piet Hellemans?

Even voorstellen. Mijn naam is Piet Hellemans en ik ben sinds 2006 dierenarts en werk in, en rond Amsterdam.

Ik zet mijn ervaring als dierenarts en mijn netwerk in om bedrijven, particulieren en stichtingen van advies te voorzien, te laten samenwerken en zo dierenwelzijn te vergroten. Product marketing, (social) media communicatie, het geven van presentaties, veterinaire begeleiding, het behandelen en opereren van dieren behoren tot mijn dagelijkse werkzaamheden.

In 2011 werd ik één van de vaste dierenartsen in het tv-programma Dieren op Spreekuur van SBS6. En sinds 2013 mag ik het tv-programma Beestengeluk presenteren en in 2016 is daar Rob’s Grote Tuinverbouwing bijgekomen. Naast de co-presentatie in deze tv-programma’s beantwoord ik elke week een dierenvraag in Vrij van de Telegraaf.

Ik zet mij in voor meerdere stichtingen en dierwelzijnsorganisaties in de vorm van veterinaire begeleiding, het geven van presentaties en het schrijven van blogs en artikelen. Ik ben betrokken en werkzaam als vrijwilliger bij castratie- en sterilisatieprojecten van zwerfdieren in binnen- en buitenland.

  • Dierenarts & Veterinair Consultant

  • TV-Presentator

  • Vlogger

  • Ambassadeur Goede Doelen

Piet zet zijn ervaring als dierenarts in op vele vlakken. Bezig bijtje die Piet….

Yep, bekijk hieronder zijn passie voor dieren en voor het vak!