Piet Hellemans
Piet HellemansDierenarts & Veterinair Consultant
Piet als spreker boeken voor uw evenement? Neem voor meer informatie en prijzen contact op via info@piethellemans.nl of bel met 06 – 12 15 21 65.

Foto’s: met dank aan Sascha Schalkwijk fotografie.

Piet inhuren voor uw evenement

Piet Hellemans zet zijn ervaring als dierenarts en zijn netwerk in om bedrijven, particulieren en stichtingen van advies te voorzien, te laten samenwerken en zo dierenwelzijn te vergroten. Product marketing, (social) media communicatie, het geven van presentaties, veterinaire begeleiding, het behandelen en opereren van dieren behoren tot zijn dagelijkse werkzaamheden. Piet is sinds 2013 presentator van het tv-programma Beestengeluk en beantwoordt wekelijks dierenvragen in Vrij van de Telegraaf.

U kunt Piet Hellemans boeken voor uw congres of evenement. Piet is te boeken als spreker over dierenwelzijn, het geven van presentaties, als dagvoorzitter of als ondersteuning bij de promotie van uw product (offline en online). Het is tevens mogelijk om op de piethellemans.nl website te adverteren. Neem voor meer informatie en de prijzen contact op via info@piethellemans.nl of bel met 06 – 12 15 21 65.